Næsby Strand Natur- og Friluftscenter er et stort center på 340 m2 med udhuse, aktivitetshus, terrassemiljø, borde og bænke, bålpladser samt offentlig shelterplads og informationspavillon. I det sommerhuslignende center er der fine rammer for 24 overnattende gæster og selskaber på op til 50 personer.

Der er et stort fællesrum på cirka 100 m2, pænt køkken med alt tilbehør, entre, 6 soveværelser med plads til 4 personer i hvert rum. Der er desuden 4 badeværelser, gangarealer og bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

Ude finder du en dejlig stor terrasse, aktivitetshus med udstyr til børn og voksne, bålplads samt stor p-plads.

Centeret ligger i et skønt varieret naturområde. Det er omgivet af marker med levende hegn. Der er kun 100 meter til den store Vindeholme Skov, som strækker sig langt mod øst. Fortsætter du ad vejen, så er der kun 300 meter til dejlig strand med “badelaguner” mellem høfterne. Ved stranden finder du Danmarks længste digesti med den nationale cykelrute, hvorpå du kan cykle eller vandre til Nakskov mod vest eller helt til Hyllekrog mod øst. Det er en fantastisk flot rute med vand til den ene side og forskellige naturområder til den anden.

Det er vores mission, at vi gerne vil være et pænt sted. Derfor gør vi meget ud af, at centeret altid fremstår rent og pænt, så I kan føle jer hjemme.

Velkommen hos os.

Venlig hilsen Sandie og Klaus