Næsby Strand Natur- og Friluftscenter består af flere elementer.


Centrum er det store hus. Her er senge til 24 personer, og i den store stue er der plads til grupper på op til 50 personer. Selve det store hus er 340 m2, så der er god plads. Det er helt ombygget i 2012 og står som nyt.
Du kommer fra entreen ind i det store fællesrum på 100 m2. Herfra er der en fin udsigt mod syd. Der er en hyggekrog med tv samt borde og stole med plads til 50 personer. Lige ved siden af er der et stort køkken med inventar, så selv større grupper kan klare sig. Der er bestik og service til 50 personer.

Der er 4 flotte badeværelser med toiletter og brusekabiner.

Huset har 6 større soveværelser. I hvert rum er der en køjeseng og to enkeltsenge, der står som dobbeltsenge. Det vil sige, at vi har sengepladser til 24 personer. Der findes 3 soveværelser i hver ende af huset. I den ene ende af huset er der bryggers med rengøringsartikler, vaskemaskine og tørretumbler.
​ ​
På nordsiden af huset er der en større p-plads. Mod syd er et stort hyggeligt terrasseområde. Her er også bålplads, græsplæne samt 2 udhuse, en overdækket hyggekrog samt et "aktivitetshus" med udstyr til naturaktiviteter for stedets brugere.

I et hjørne af haven er der en offentlig shelterplads, hvor der også kan stå et par små telte. Shelterpladsens brugere kan benytte udendørstoiletterne i østenden af den store bygning.

Ved vejen har vi bygget en offentlig informationspavillon. Her kan I hente foldere og læse mere om området på plancherne. Man lejer enten centeret eller shelterpladsen.

Alle er velkomne. I behøver ikke være specielt naturinteresserede, men hvis I er det, så er der meget information om områdets natur. Naturcenteret er ikke beregnet til store larmende fester, men hyggelige sammenkomster er helt i orden. Naturcenteret bruges især til familiehygge for store familier, fester ofte med vandreture, teambuilding hvor hele området bruges, kurser og lejrskole. Vi tager desværre ikke bryllupper og andre meget store fester ind.

Vi har gratis wi-fi inde og ude.