Vi købte feriekolonien, Rolandsgården, ved Næsby Strand af Herlev Kommune helt tilbage i 2003. I dag rummer den tidligere feriekoloni vores beboelse og Næsby Strand Natur- og Friluftscenter i hver sin bygning adskilt af hække og hegn.

Vi hører det ofte: “Hvor er her dejligt. Er I ikke glade for at bo her?” Vi kan kun bekræfte dette. Som I kan læse, så er der året rundt fine naturoplevelser.

Centeret er fuldstændigt nyistandsat udvendigt og indvendigt, så det kan danne nogle fine rammer om jeres ophold. Vi har prøvet at lave det i sommerhusstil, så der på en måde er rigtig feriestemning. Vi har selv planlagt alt og har stået for 80% af istandsættelsen, så vi håber, I vil synes om stedet og passe godt på det.

Vi glæder os til at modtage jer, så I med Næsby Strand Natur- og Friluftscenter som base kan opleve Næsby Strand og nærområdet. Her er meget at se, og oplevelserne er lige rundt om hjørnet.

Bag den daglige drift står Sandie, der er pædagog, og Klaus, som er naturvejleder. Sandie brænder for at formidle om og inspirere til kreative naturaktiviteter. Klaus, som I vil opleve fare rundt med et kamera på alle tider af døgnet, er vild med naturen og alle de små og store oplevelser, som den giver. Klaus vil gerne inspirere til brug af naturen og give nye intense oplevelser.

I altid velkommen til at kontakte os.

Venlig hilsen Sandie og Klaus