I et hjørne af den store have har vi vores shelterplads. Her er 3 store sheltere med plads til cirka 15 personer. Vi har selv bygget dem helt fra bunden og er lidt stolte af dem. Vi har kælet for detaljerne, så I rigtig kan hygge jer med udsigt til marker og skov.

Fra maj til og med september kan du normalt kun booke den ene shelter, da vi lader de 2 resterende være ledige til cyklister, kajak-sejlende og vandrere, som kommer med kort varsel. Vi har indgået aftale med Book en shelter i Naturlandet, så du bedes venligst booke på nedenstående link.

Midt mellem de 3 sheltere er der indrettet en bålplads med faciliteter til jer. Vores store søn sælger granbrænde i sække i salgsbod ved vejen. I østenden af det store center er der 2 toiletter og drikkevand. På det ene toilet er der også "ladestation" til mobiltelefoner. Gå venligst i en bue uden om centeret, hvis der er andre gæster.

I kommer ind til shelterpladsen ved at følge stien fra informationspavillonen ude ved vejen.

Prisen er 40 kr. pr. person.

Bemærk venligst, at sheltergæster i bil bedes holde ude ved vejen og ikke på centerets parkeringsplads, da denne er forbeholdt centerets brugere.
Disse fotos er desværre 5 år gamle. Nu er shelterne malet lidt mørkere, og der er tilføjet myggenet på shelterne.