[vc_row][vc_column][vc_column_text]Opdateret  17. december 2021

Så træder der desværre igen coronarestriktioner i kraft. De første gæster har forhørt sig, om det påvirker vores center.

Til det kan vi meddele, at for nuværende er der intet, som påvirker ophold i centeret. For det første, så er vi registreret som et stort sommerhus, så restriktionerne har intet at gøre med vores sted. For det andet, så kan vi nemt opfylde kvadratmeterreglerne, da det store rum er på 100 m² og hele centeret er på 360 m², så der er rigeligt med plads til de 50 personer, der er vores maksimum.

Vi opfordrer dog til, at man tager sine forholdsregler situationen taget i betragtning. Vi har eksempelvis i efteråret haft flere fester, hvor man har bedt gæsterne tage en test kort tid inden ankomst og der har stået håndsprit på bordene samt i øvrigt følger myndighedernes råd.

Men vi ved jo alle, at det kan blive værre endnu, så vi ombooker gerne, hvis nogen af vores gæster er utrygge ved at gennemføre deres arrangement – dog ikke til weekends i højsæsonen.

Hvis der kommer nye krav med kort varsel, så suspenderer vi også vores 2 måneders binding i lejekontrakten, så vi returnerer depositum, rengøringsudgift samt halvdelen af lejen, hvis myndigheders krav gør det umuligt at afholde det pågældende arrangement.  Denne ordning har været meget populær under de tidligere nedlukninger, da vores gæster kun risikerer at miste et mindre beløb.

Man er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Venlig hilsen Sandie og Klaus