Lejekontrakten bliver indgået med lejer og Næsby Strand Natur- og Friluftscenter for den aftalte periode og omfatter hele huset med alt hvad dertil hører.

Der opkræves et bookinggebyr på kr. 800,- ved bekræftelse af booking. Dette modsvares i lejen, men tilbagebetales ikke, hvis du annullerer lejemålet. Gebyret skal betales inden for 1 uge, ellers forbeholder vi os retten til at udleje til anden lejer. Når bookinggebyret er indbetalt kvitteres på mail. Bookinggebyret betales ikke ved leje samme år. Her fremsender vi hurtigst muligt lejekontakt.

Lejekontrakter for det pågældende år fremsendes hvert år i januar eller hurtigst efter bookning, hvis denne er samme år.

Lejekontrakten er først gyldig når forudbetalingen på 25% og depositum er indbetalt på konto i Jyske Bank 0693-0002205467 ved betalingsdato.

Lejeren kan opsige lejemålet senest 60 dage før påbegyndelse af lejemålet. I så fald kan forudbetalingen tilbagebetales minus bookinggebyr, hvis stedet bliver genudlejet.

Ved senere opsigelse skal hele lejen betales såfremt huset ikke bliver genudlejet.

Restlejen skal overføres til konto to måneder før lejemålets begyndelse.

Lejeperioden er altid fra og til aftalt periode i henhold til lejekontrakt.

Lejen er excl. strøm, vand og evt. varme.

Opvarmning, hvis dette er nødvendigt, foregår med centralvarme af træpiller, der  afregnes til indkøbspris uden elforbrug. Forbruget aflæses af udlejer, evt. sammen med lejer, hvis det ønskes. Forår og efterår er der et begrænset forbrug.

Lejeren aflæser selv strøm- og vandmåler ved ankomst og afrejse. El afregnes til spotpris + 10 øre pr. kwh. Hvis det blæser er det billigt, hvis det er stille er det dyrere.

Vand afregnes til kostpris med 95 kr. pr. m³.  Bemærk: Hvis vandpriserne stiger mere end 20% på et år forbeholdes ret til at justere priserne.

Ved ophold af 2-3 dages varighed indbetales depositum på kr. 1200,- som modregnes i forbrug. Ved 4-5 dages ophold udgør depositum kr. 1500.- Ved 6-7 dages ophold udgør depositum kr. 2000.-

Lejeren er i lejeperioden ansvarlig for huset samt dets indbo. Enhver skade skal omgående meldes til Næsby Strand Natur- og Friluftscenter. Skader kan blive krævet erstattet til nypris.

Vi forventer almindelig oprydning inde og ude efter jeres ophold. Der er obligatorisk slutrengøring. Dog skal aktivitetsudstyr, aktivitetshuset, sheltere mm. rengøres, hvis der er blevet beskidt. Det er kun selve centeret, som er med i den obligatoriske rengøring.

Under opholdet i centeret er ejeren ikke forpligtet til at erstatte evt. skader.

Det aftalte personantal må ikke overskrides, med mindre andet er aftalt.

Yderligere gæster kan booke plads i havens sheltere.

I særlige tilfælde kan der gives tilladelse til teltning og camping i haven efter aftale med udlejer.

Lejeren skal selv medbringe håndklæder, sengelinned, karklude, opvaskemiddel, toiletpapir, køkkenrulle, staniol, servietter og viskestykker. Se evt. huskeliste.

Husdyr tillades ikke i centeret, da vi ønsker et allergivenligt hus. Dog kan små allergivenlige hunde tillades efter aftale, men de må ikke komme i møbler eller senge.

Rygning er ikke tilladt i huset.

Der udlejes ikke til ungdomsgrupper og ungdomsfester.

Da vi desværre har fået nogle uheldige erfaringer, bedes I også læse praktiske oplysninger og husregler på linkene til højre, inden jeres ankomst.

————————————————————————————————————————————————————
Til hver almindelig soveplads er der madras, topmadras, dyne og hovedpude.

Udlejer er ansvarlig for forsikring af hus og inventar.

Der er pt. fjernsyn med DR kanaler, tyske kanaler mm. og DVD afspiller samt minianlæg.

Prisen er inklusiv: Duge, brug af aktivitets- og båludstyr samt lidt brænde til bålet.

Der er gratis Wi-Fi i centeret.

————————————————————————————————————————————————————
Lejemålet kan uden erstatning annulleres af udlejer ved brand, naturkatastrofer og virksomhedsophør.